Az orderoffshore.com weblap szolgáltatója a Blue and Red Consulting Ltd. Honlapunk az offshore cég alapításával foglalkozik, szolgáltatásokat nyújt azon vállalkozók számára, akik szeretnének biztos jogi háttérrel belekezdeni egy offshore cég alapításába. Oldalunk fő feladata, hogy információt juttasson el az érdeklődők felé, illetve kapcsolat felvételi lehetőséget nyújt azoknak, akik ezek után szeretnének belevágni az offshore business világába. Célunk, hogy a kis- és középméretű vállalkozások illetve befektetők kezébe adjuk az offshore nyújtotta legális előnyöket. Az általunk képviselt, és gyakorolt stratégia nemzetközi társasági jogban jártas jogász, adótanácsadó és több nemzetközi szakember munkájaként született.

Mellettünk szól, hogy garantáljuk a gyors és szakszerű megoldásokat, alacsony áron tudunk magas minőséget biztosítani, kapcsolatrendszerünk sok neves nemzetközi adótervező és tanácsadó céget magába foglal, jogi alapokban biztos, szabályozott céget tudunk garantálni, s ami még fontosabb, nálunk a diszkréció a legfontosabb pontok között szerepel. Az üzlet szempontjából stratégiánk az, hogy a legjobb offshore helyszínekkel kiemelten foglalkozunk, így biztosíthatjuk folyamatosan a naprakész információt az érdeklődőknek.

Célunk, hogy minél több ember megismerje az offshore business adta lehetőségeket, és élhessenek is azzal. Ebben tudunk mi jogszerű segítséget nyújtani mindazoknak, akik bizalommal fordulnak felénk. Elérhetőek vagyunk bárki számára, aki szeretné hatékonyabban és biztonságosabban gyarapítani vagy felépíteni a vagyonát.

Amennyiben valamelyik csomagunk elnyerte tetszését, a megrendelés menüpontban megrendelheti azt.

Egyedi igényeit is szívesen fogadjuk! Kérjük ebben az esetben az ajánlat kérés menüpontban jelezze felénk.

E-mail címünk: info@orderoffshore.com
Magyarországi képviselőnket a +36709415142 telefonszámon érheti el.

Reprezentatív irodánk címe: Budapest, II. Kerület, Törökvész út 30/A. (Kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján)

Tapasztalt munkatársaink készséggel, gyors, megbízható, diszkrét és professzionális ügyintézéssel állnak rendelkezésére!