HELYSZÍNEK

Egyesült Arab Emirátusok cégalapítás

Egyesült Arab Emirátusok cégalapítás

Legfrissebb aktuális blogbejegyzésünket a folyamatról, árról, fontos tudnivalókról idekattintva olvashatja.

Egyesült Arab Emirátusok, az adótervezés paradicsoma

Az Egyesült Arab Emírségekről mindenkinek a gazdagság és jólét jut eszébe először. Nagyon exkluzív helyet foglal el a luxust kereső turisták úticéljai és a világ üzleti központjai között is. A régió legfejlettebb országa, és itt az egyik legmagasabb az 1 főre jutó GDP. Az ország politikailag és gazdaságilag stabil.

 Az Egyesült Arab Emírátusok nem tagja az OECD-nek, azonban a nemzetközi szabványoknak teljes mértékben megfelel, így nem csak adómentes non-resident cégeket ajánl, hanem letelepedéssel kombinálható adómentes helyi cégeket. Így igazán vonzó, azoknak akik adóoptimalizálási vagy üzleti letelepedés miatt nemzetközi struktúra felállításán gondolkoznak. Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek között 2015. Január 1-jén Kettős Adóztatás Elkerüléséről egyezmény született, így az egyik legjobb adóoptimalizálási helyszínné vált.

Egyesült Arab Emirátusok cégalapítás

Az Egyesült Arab Emírátusokban elsőként Dubaiban, később a többi Emírségben is jöttek létre szabad kereskedelmi zónák, ahol külföldiek is tudnak céget alapítani, ráadásul adó és bevallási kötelezettség nincs. Irodánk az Egyesült Arab Emírátusban több helyszínen jegyez be cégeket, így megtaláljuk Önnek azt a megoldást, amely valóban az Ön szükségleteit elégíti ki.

 Az Egyesült Arab Emírségekben (UAE) 3 féle vállalkozási lehetőség van:

  • International Business Company(offshore): Hasonlatos a klasszikus offshore helyszínekhez, mint Seychelle, Brit Virgin-szigetek vagy akár Belize. Beszámolási kötelezettsége nincsen, viszont üzleti tevékenységet csak az ország határain kívül végezhez.
  • Free zone company, azaz szabad kereskedelmi zónában bejegyzett cég(onshore): Ezek a cégek irodával rendelkeznek az Emírátusok területén és helyben működhet. Ezekben a zónákban külföldiek is alapíthatnak céget, adókötelezettsége, bevallási kötelezettsége nincs. Ezekhez a cégekhez igényhető letelepedési engedély.
  • Local company: Ezek helyi cégek, amelyhez legalább 51%-ban helyi tulajdonos kell. Ez akkor szükséges, ha a szabad kereskedelmi zónán kívül szeretnénk vállalkozni. Ebben is tudunk segíteni.

 Az Egyesült Arab Emírátusoki cégalapítás jelenleg a legjobb alternativája a hagyományos offshore területeknek. A cégalapításhoz nem szükséges kiutazni, a budapesti irodánkban megalapítható, a cégbejegyzés néhány órát vesz igénybe. Amennyiben Dubajban szeretne bankszámlát is nyitni a cégének, ehhez mindenképpen szükséges a személyes megjelenés, ehhez teljes magyar nyelvű asszisztenciát nyújtunk, VIP transzfert biztosítunk a repülőtérről be és ki, továbbá az ügyintézés helyszíneire. Kiváló kapcsolatot ápolunk 3 bank bankáraival, így szinte soron kívül segítenek megnyitni a bankszámlát.

Az Orderoffshore.com az egyik vezető a szakosodott offshore tanácsadók között Európában, az Egyesült Arab Emirátusok cégalapítás-ban kiemelkedő infrastruktúrával rendelkezünk.

Rendelje meg most cégét az online űrlap segítségével és munkatársunk felveszi a kapcsolatot Önnel.

Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon bizalommal!