LEGFRISSEBB

LEGOLVASOTTABB

CÍMKÉK

photo_verybig_3740

2015 Szeptember 23-án a Barclays bejelentette, hogy a továbbiakban nem nyújt offshore szolgáltatásokat. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy külföldi devizában non-resident számlákat a jövőben nem nyitnak és a meglévőket bezárják.
Véleményünk szerint Seychelle-szigetek még mindig egy megbízható offshore ország, bár tudjuk, hogy voltak akik azért bíztak meg benne, mert számlát a Barclaysban tudtak nyitni.
Cégünknél mi eddig sem ajánlottuk a Barclays Bank szolgáltatásait, mindazonáltal, hogy kapcsolatban állunk velük. A sokáig tartó számlanyitás, a minimum deposit indokolták ezt egyrészt, de a legfontosabb talán az, hogy pont a Barclays neve, közelsége, elérhetősége nem garantálta számunkra azt, amit ügyfeleink elvárnak egy offshore számlával kapcsolatban.
Cégünknél a továbbiakban is állunk rendelkezésre bankszámla nyitási lehetőségekkel és szívesen fogadjuk azokat a leendő ügyfeleinket, akik eddig a Barclaysnál bankoltak, de most újra ki kell alakítaniuk a offshore pénzeik mozgatásának lehetőségeit.