ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

TAGS

Метки
защита данных налоговое резидентство оптимизация налогообложения Оффшорные зоны США Апостиль банк банковский счёт Barclays Британские Виргинские острова Дубай Откройте банковский счет в Дубае Дубайская компания Создание компании в Дубае Недвижимость Дубая Поселение в Дубае Дубайский оффшор Дубайская виза Дубай Компания из Объединенных Арабских Эмиратов Переселение в Объединенные Арабские Эмираты Объединенные Арабские Эмираты Форекс фрилансер фрилансер Дубай банковский счет компании freezone налогообложение криптовалюты иностранные инвестиции иностранная собственность поселиться в дубае постоянный вид на жительство Моссак Фонсека оффшорный банк офшорный скандал оффшорная компания создание оффшорной компании оффшорный счёт Панама Панамские документы Панамские документы Парагвай репутация Сейшельские острова Компания из ОАЭ Создание компании в ОАЭ Компания из США

Nem olyan régen a válasz még határozott nem volt. Seychelles, Belize és egyéb offshore területeken bejegyzett cégekkel azonban továbbra is nemleges a válasz. PayPal fiókot ugyan lehet nyitni bármilyen cégként és lehet is rajta pénzt fogadni. A probléma akkor jelentkezik, amikor ehhez a pénzhez hozzá akar jutni. Ugyanis a fent nevezett illetőségű cégeknek nem fog tudni olyan helyen bankszámlát nyitni, amit a Paypal elfogad. Régebben volt néhány alternatív fizetési szolgáltató (payment gateway), akik szerződtek és ki is utalták az offshore cég bankszámlájára is a pénzt, azonban mára ezek a cégek vállalhatatlan feltételeket vezettek be.

Amennyiben vállalkozásában online fizetési lehetőséget szeretne bevezetni, akkor az Egyesült Arab Emírátusokban bejegyzett céget ajánlunk helyi bankszámlával, illetve van helyi kártyaelfogadó társaság is, akivel az együttműködés garantált, problémamentes és letesztelt, ugyanakkor működik a PayPal is. Ezen kérdést már a cégalapításkor tisztázni kell, ugyanis az alapítás pillanatában ez egyáltalán nem mindegy, hiszen van egy dolog, amire oda kell figyelni ugyanis a kártyaelfogadó partner kérheti, hogy a forgalmat generaló tevékenység kerüljön feltüntetésre a társasági szerződésben, ugyanakkor vannak olyan tevékenységi körök, amelyeket a bank utasít el. Tehát mindenképpen kérjük szakember segítségét, mivel egy-egy ilyen volumenű hiba nagy többlet költséget generálhat. Kollégáink több éves szakmai tapasztalatukkal állnak rendelkezésére. További információt kaphat itt vagy lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy e-mailben.