ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

TAGS

Метки
защита данных налоговое резидентство оптимизация налогообложения Оффшорные зоны США Апостиль банк банковский счёт Barclays Британские Виргинские острова Дубай Откройте банковский счет в Дубае Дубайская компания Создание компании в Дубае Недвижимость Дубая Поселение в Дубае Дубайский оффшор Дубайская виза Дубай Компания из Объединенных Арабских Эмиратов Переселение в Объединенные Арабские Эмираты Объединенные Арабские Эмираты Форекс фрилансер фрилансер Дубай банковский счет компании freezone налогообложение криптовалюты иностранные инвестиции иностранная собственность поселиться в дубае постоянный вид на жительство Моссак Фонсека оффшорный банк офшорный скандал оффшорная компания создание оффшорной компании оффшорный счёт Панама Панамские документы Панамские документы Парагвай репутация Сейшельские острова Компания из ОАЭ Создание компании в ОАЭ Компания из США

Dubai Bankszámla

Dubai Bankszámla

 1. Dubai bankszámla
 2. Dubai bankszámla magánszemélyek részére
 3. Dubai bankszámla cégek részére
 4. Gyakran feltett kérdések

Miért érdemes bankszámlát nyitni Dubaiban?

Dubai bankszámla egy nagyszerű lehetőség, érdemes azonban alaposan körbejárni a témát. Dubai az egyik legfontosabb pénzügyi központ a Közel-Keleten, és számos előnyt kínál a bankszámla nyitásához. Itt van néhány ok, amiért érdemes bankszámlát nyitni Dubaiban:

 1. Gazdasági stabilitás: az Egyesült Arab Emírségek híres a gazdasági stabilitásáról és pénzügyi rendszeréről. Dubai jelentős beruházásokat és üzleti lehetőségeket kínál, ami vonzza a befektetőket és vállalkozásokat.
 2. Nemzetközi üzleti kapcsolatok: Dubainak széles nemzetközi kapcsolatrendszere van. A város számos multinacionális vállalat, bank és befektetési alap székhelye. A bankszámlád révén könnyebben elérheted és kezelheted üzleti kapcsolataidat a világ különböző részein.
 3. Adózási előnyök: Dubai a kedvező adózási politikáiról ismert. Az Egyesült Arab Emírségekben nincs személyi jövedelemadó és társasági adó. Amennyiben rezidenssé válik az Egyesült Arab Emírségekben, bankszámla adatait semmilyen nemzetközi egyezmény keretében nem küldik tovább. Helyi cégek tulajdonosai, alkalmazottai kaphatnak vízumot, mely ezután feljogosítja őket a számlanyitásra az országban. Ez különösen előnyös lehet vállalkozók, befektetők és külföldi lakosok számára.
 4. Banki szolgáltatások és infrastruktúra: Dubaiban a banki szolgáltatások magas színvonalúak. Az országban számos nemzetközi bank működik, amelyek különböző szolgáltatásokat nyújtanak, mint például személyes és vállalati bankszámlák, hitelkártyák, hitel és befektetési lehetőségek. A banki infrastruktúra fejlett és biztonságos.
 5. Rugalmas bankolás: Dubaiban a bankok biztosítják az online és mobil bankolási. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférj a bankszámládhoz és kezeld pénzügyeidet bármikor és bárhonnan.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a bankszámlanyitáshoz Dubaiban bizonyos feltételeknek meg kell felelnie. A bankszámlanyitás alkalmával személyesen meg kell jelenni a bankban. Ezenkívül egyes bankok minimális egyenleget írnak elő, amit a számlán kell tartani. Akik rendelkeznek számlára vonatkozó minimum egyenleggel, igen kedvező költségekkel mellett bankolhatnak. Kijelenthetjük, hogy amennyiben a feltételek rendelkezésre állnak, megéri Dubaiban bankszámlát nyitni.

Dubai bankszámlanyitás nem egy egyszerű folyamat. De szakszerű segítséggel a felmerülő akadályok kezelhetőek.

A bankok közül 2 típust emelhetünk ki:

 • az ismert nagy bankok
 • digitális bankok, melyek a nagy bankok érdekkörébe tartoznak

Az előbbiekben nehezebb a számlanyitás, az utóbbiakban, ha nem is könnyebb, de lényegesen gyorsabb.

Helyenként hallani ügyfelektől, hogy xy szolgáltató azt mondta, hogy sima ügy, 1-2 nap vagy hét alatt 100%, hogy megnyílik a számla. Sajnos ez nem így van és számtalanszor térnek vissza ilyen ügyfelek hozzánk, hogy segítsünk nekik. (Nem célunk a megtévesztés, nyer-nyer üzletre törekszünk, a bankszámlanyitás külföldiek részére megfelelő felkészülés nélkül kudarcra van ítélve. Ezért mindig előre megvizsgáljuk a körülményeket, még az első lépések megtétele előtt.)

Dubai bankszámla magányszemélyek részére

Privát bankszámlanyitás előnyei:

 • Bankszámla ügyintézés DubaibanDubai rezidensként pénzügyi adatai nem vesznek részt a CRS banki adatcsere keretében, így pénzügyi információi helyben maradnak.
 • Rendkívül stabil banki keretek között tarthatja pénzeszközeit
 • Online banking
 • Bankkártyával bárhol költhet
 • Főbb devizákban vezetheti a számláját
 • Szigorú banki titoktartás
 • Stabil gazdasági és politikai környezet

Dubai Bankszámla feltételei Magánszemélyek részére:

bank automata Dubaiban

 • Emirates ID (a helyi személyi igazolvány) (ebben tudunk segíteni)
 • Vízum (megszerzésében közreműködünk)
 • lakcím (tudunk segíteni)
 • Önéletrajz (CV)
 • útlevél
 • jövedelem igazolás (ebben is segítünk)
 • minimum egyenleg csak 5.000 AED

Letelepedésről és a Dubai vízum megszerzéséről itt talál bővebb információkat.

Dubai bankszámla magánszemélyek esetén 2 fontos kategóriára osztható:

 • amennyiben kizárólag Dubai cégtől kap fizetést, igazgatói díjat vagy osztalékot, könnyített feltételekkel gyorsabban megnyílik a számla Compliance vizsgálat nélkül.
 • amennyiben szeretne más típusú tételeket fogadni a bankszámláját, egy compliance check következik. Szükséges hozzá az elmúlt 6 havi bankszámla kivonat, banki referencia levél a fentebb említett feltételeken felül.
Звоните мне с уверенностью!

 

Dubai Bankszámla Cégek számára

Dubai bankszámla cégek részére

Cégalapításról ide kattintva tud bővebb információkhoz jutni.

Dubai bankszámla előnyei vállalatok részére:

 • Az Egyesült Arab Emirátusokban a legideálisabb a bankszámla nyitása a helyi cégek részére. A külföldi számlanyitást a legtöbb esetben árgus szemekkel figyelik a bankok. Offshore cégként tekintenek rá és azt keresik, miért éppen abban országban akarunk számlát nyitni és hol folytatjuk üzleti tevékenységünket.
 • Az Egyesült Arab Emírségek nem részese az Apostille egyezménynek, így külföldi számlanyitás esetén számolni kell azzal, hogy a bankszámla megnyitásakor is és azt azt követő években is rendszeresen, akár évente szükséges hitelesített dokumentumokat benyújtani a bank részére. Ez azt jelenti, hogy a hivatali, majd a külügyminisztériumi hitelesítés után még a felhasználás helye szerinti külképviseleten is felül kell hitesítettni a cég éves működési engedélyét.
 • Egyesült Arab Emirátusoki cég számára Dubai vízummal rendelkezve biztosított, hogy a cég számlájának adatai nem hagyják el az országot. Amennyiben Svájcban nyitnánk bankszámlát a Dubai cégünknek és mi magunk magyar rezidensek vagyunk, ebben az esetben a svájci banknak el kell küldenie a számla főbb adatait minden évben a magyar adóhatóság részére.
 • Az Egyesült Arab Emírségek devizája a dirham (AED), mely a dollár értékéhez van kötve, így egy rendkívül stabil valutával rendelkezik.
 • Szigorú banki titoktartás
 • Világszínvonalú banki szolgáltatások
 • Rendkívül stabil gazdasági és politikai környezet

gyakran feltett kérdések

Gyakran feltett kérdések

Mit jelent offshore bankszámla?

Az offshore bankszámla egy olyan bankszámla, amelyet az Ön hazáján kívül nyitottak. Ezt a számlatípust gyakran arra használják, hogy megvédjék a vagyonát és kihasználják a nemzetközi tranzakciók során adókedvezményeket.

Milyen előnyei vannak az offshore bankszámláknak?

Az offshore bankszámlák gyakran nyújtanak adózási előnyöket, hozzáférést a nemzetközi piacokhoz, vagyonvédelmet és lehetővé teszik a nemzetközi tranzakciókat, valamint a befektetési termékekhez és a vagyonkezeléshez való hozzáférést.

Miért érdemes offshore bankszámlát nyitni az Egyesült Arab Emírségekben?

Dubai nemzetközi pénzügyi központ, amely egyre nagyobb jelentőséggel bír a világgazdaságban. Dubaiban a bankok stabilitása világszinten kiemelkedő. Dubai adóügyi rugalmasságot kínál és hozzáférést biztosít a nemzetközi piacokhoz. Dubaiban élvezheti a legjobb nemzetközi kapcsolatokat alacsony adókörnyezetben a tőkepiaccal.

Mennyi időbe kerül megnyitni egy bankszámlát Dubaiban?

Magánszemélyként egy fizetési számlát 48 órán belül garantálunk. Egy non-salaried számla esetében függ a compliance vizsgálat és az ügyfél átvilágíthatóságától is, ennek ideje az ügyféltől függ.

Céges számla esetén egy nagy bankban vezetett számla megnyitása 2 hét és 2 hónap közé tehető. Ez az ügyfél átvilágítás idejétől függ. Vállalati bankszámla esetén a bank vizsgálja az üzleti tervet, mely tartalmazza a tevékenység kifejtését, partnereit, célpiacát és várható üzleti forgalmát. A vállalati átvilágítás mellett a személyes kompetenciát is megvizsgálja a pénzintézet bankszámlanyitás előtt. Ugyanakkor vezető bankok digitális leánybankjainál ezt megoldjuk néhány nap alatt.

Hogyan tudok számlát nyitni nem Dubai rezidensként?

Egyesült Arab Emirátusok zászló

Csak néhány bank esetében lehetséges bankszámlát nyitni non-resident számlát, ezeket általában befektetéshez kötik és magas számlaegyenleget vár el bank. De rezidenssé válhat az Egyesült Arab Emírségekben, ehhez minden szükséges információval és gyakorlattal rendelkezünk és állunk rendelkezésére.

Hogyan tudok rezidenssé válni és bankszámlát nyitni anélkül, hogy céget alapítanék?

Vízumot igényelhet cégtulajdonosként, alkalmazottként, szabadúszóként (egyéni vállalkozóként) vagy akár ingatlantulajdonosként is. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Ki minősül rezidensnek a bank szempontjából az Egyesült Arab Emirátusokban?

Aki az országban vízummal és Emirates Id-val rendelkezik. Ezekben tudunk segíteni.

Szükséges-e a személyes jelenlét a bankszámlanyitás alkalmával?

Dubai bankszámla ügyintézésIgen. A bankfiókban kell aláírni a szükséges dokumentációt és beazonosítani magunkat. Az ezt követő egyeztetések működnek elektronikus úton is.

Kapok-e bankkártyát a számlámhoz?

Igen, VISA és MasterCard kártyák közül lehet választani.

Adócsalást követek-e el a külföldi bankszámlanyitással?

Nem! Egy számla jogi értelemben nem lehet szabálytalan. Az, hogy a bankszámlán kezelt pénz forrása legális-e, az más kérdés. Mi abban segítünk, hogy a megkeresett pénz, minél alacsonyabb adókulccsal kerüljön Önhöz legálisan, adózottan. Az Emírségeknek számos országgal van kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezménye, ennek keretében több lehetőség is mutatkozik a legális adóoptimalizálásra.

Lehet-e Dubaiban pénzt mosni?

Nem! A pénzmosás a világ minden pontján tiltott tevékenység. A pénzmosás jelentése, hogy bűncselekményből származó vagy adózatlan pénzeket, legális tevékenységből és adózott jövedelemként tüntetünk fel. A törvény szigorúan bünteti. Ilyenben természetesen nem veszünk részt. Amennyiben bevételei adóvonzatát szeretné a legális keretek között csökkenteni, szívesen segítünk.

Ki az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb bankja?

Az Emirates NBD a legnagyobb bank, mely 2007-ben az Emirates Bank és a National Bank of Dubai összeolvadásakor jött létre. Az Emirátusokban megtalálható főbb bankokról ebben a cikkünkben olvashat.

Обращайтесь к нам с уверенностью! Мы в вашем распоряжении.