ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

TAGS

Метки
защита данных налоговое резидентство оптимизация налогообложения Оффшорные зоны США Апостиль банк банковский счёт Barclays Британские Виргинские острова Дубай Откройте банковский счет в Дубае Дубайская компания Создание компании в Дубае Недвижимость Дубая Поселение в Дубае Дубайский оффшор Дубайская виза Дубай Компания из Объединенных Арабских Эмиратов Переселение в Объединенные Арабские Эмираты Объединенные Арабские Эмираты Форекс фрилансер фрилансер Дубай банковский счет компании freezone налогообложение криптовалюты иностранные инвестиции иностранная собственность поселиться в дубае постоянный вид на жительство Моссак Фонсека оффшорный банк офшорный скандал оффшорная компания создание оффшорной компании оффшорный счёт Панама Панамские документы Панамские документы Парагвай репутация Сейшельские острова Компания из ОАЭ Создание компании в ОАЭ Компания из США
Egyesült Arab Emirátusok cégalapítás rejtelmei

Cégalapítás Dubai, azaz az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cégek legfőbb előnyei

Meglátásunk szerint a cégalapítás Dubai-ban jelenleg az egyik legjobb lehetőség vállalkozók számára adóoptimalizálási céllal. Nem tagja az OECD-nek, de van kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezménye Magyarországgal. És itt meg is állnék egy pillanatra. Legtöbben nem minden nap olvasunk ilyen egyezményeket. Nekem volt már szerencsém néhányhoz, de ebben találtam olyat, amit máshol nem. Általában egy cég abban az esetben minősül belföldi illetékességűnek adóegyezmények szemszögéből, ha külföldön a társasági adó alanya. Az Egyesült Arab Emirátusok esetében ez úgy hangzik, hogy bármely társaságot vagy más jogi személyt, amelyet az Egyesült Arab Emírségek jogszabályai alapján jegyeztek be vagy hoztak létre székhelye, lakóhelye, üzletvezetési helye vagy bármely más hasonló ismérv alapján, az Egyesült Arab Emírségben belföldi illetékességűnek minősül. 

További nagy előnye az adóegyezménynek, hogy leírja, hogy az igazgatók tiszteletdíja vagy más hasonló kifizetés megadóztatható az Egyesült Arab Emírségekben. Ezáltal mentesülhet a magyar adózás alól.

Bankszámlanyitás az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett cég részére

Bár manapság hozzá kell szokjunk, hogy szinte nem tudunk számlát nyitni a hagyományos offshore cégek számára, ez Dubai-ban is így van az offshore cégek tekintetében. Ugyanakkor freezone vagy mainland cégek részére tudunk segíteni a bankszámlanyitásban. Cégünk ajánlja a Dubai számlanyitást a Dubai cégek, illetve a tulajdonosok és managerek részére. Ritkaságnak számít, hogy itt mentesülhet a kötelező banki adatcsere egyezmény következményeitől és így teljes titoktartással tárolhatja és gyarapíthatja vagyonát Dubai anélkül, hogy a magyar állam erről automatikus információt kapjon. Tudjon meg többet a Dubai bankszámla nyitási lehetőségekről ezen a linken.

Letelepedne a Dubaiban?

Dubai cégalapításnak még további előnyei is vannak. Amennyiben onshore céget alapít, valamely szabad kereskedelmi zónában, úgy segítségünkkel adórezidensé válhat egy adómentes országban vagy akár belekezdhet az Egyesült Arab Emírségbeli piacának  kiépítésébe vállalkozása számára. Dubai  letelepedési lehetőségeiről itt olvashat. Kiemelkedő tapasztalataink vannak cégalapítás és letelepedés területén Dubaiban.

Ha felkeltettük érdeklődését vagy további kérdései lennének, az orderoffshore.com/egyesult-arab-emiratusok-uae weboldalon további információkat találhat illetve állunk rendelkezésére telefonon, személyesen vagy e-mail-en is.