РАСПОЛОЖЕНИЕ

 

Offshore cég alapítása a Marshall-szigeteken

A Marshall-szigeteki cégeket igazán egyszerű alapítani és fenntartani. Az 1990 évi Marshall-szigeteki társasági törvény a Delaware-i társasági törvény alapján lett modellezve, azonban kiegészítve annak érdekében, hogy egy Marshall-szigeteki cégek valódi offshore vállakozásként működhessen.

Jellemzője, hogy nem szükséges éves bevallást készíteni vagy más adatszolgáltatással bajlódni, valamint nincs publikus nyilvántartás a cégek igazgatóiról és részvényeseiről.

Kiemelt előnye, hogy itt még elérhető a bemutatóra szóló részvény, amely a világon már nagyon kevés helyen engedélyezett. Tapasztalataink szerint az ügyfelek főként ezért választják ezt a helyszínt.

Elegendő 1 igazgató és 1 részvényes, bármilyen állampolgárságú lehet.

Nem szükséges kiutazni a cégalapításhoz.

Szükséges pénzügyi kimutatást tartani, de nem kell benyújtani semmilyen szervezet részére és a világon bárhol tartható.

Marshall-szigetek félúton helyezkedik el Indonézia és Hawaii között, Micronézia legkeletibb sziget csoportja. John Marshall brit tengerésztisztről kapta nevét. Volt brit, spanyol, német, japán és amerikai fennhatóság alatt. 1986-ban nyerte el függetlenségét, 1991-től az Egyesült Nemzetek teljesjogú tagja. Hivatalos nyelve az angol.

Az ország politikailag stabil.

A mezőgazdaság és a turizmus a gazdaság fő támasza. Legfőbb kereskedelmi partnerei az USA, Japán és Ausztrália. 2 nemzetközi repülőtere van és 12 mélytengeri kikötője.

Pénzügyi szolgáltatásokat a Bank of Guam és Bank of Hawaii nyújt a helyi bankok mellett. A főbb szigetek mind saját erő- és vízművel rendelkeznek. Telekommunikációs szolgáltatásaik megfelelőek. Nemzetközi országkódjuk 692.

Свяжитесь с нами

Звоните мне с уверенностью!