РАСПОЛОЖЕНИЕ

Offshore cég alapítása Anguilla-n

Offshore állam a Karib-tengeren. Anguilla szigete, Sombrero, illetve még több kisebb szomszéd sziget is a Karib-tengeri és a Leward-szigetek tagja. A sziget nem csak korallszigetéről híres, illetve a sóexportról, de jelentős a turizmussal rendelkezik.

orderoffshore-anguillaAnguilla általános adóparadicsom, offshore állam, az IBC teljes adómentességet élvez. A cégalapítás is egyszerű, 24 órán belül megalapítható és pár napon belül véglegesíthető egy offshore cég. A cégnévre vonatkozóan kikötés, hogy a korlátolt felelősségre utaló cégnév végződést vagy rövidítést kell a végére tennünk. Emellett kikötés még, hogy legyen bejegyzett cím, székhely Anguilla területén, illetve legyen egy bejegyzett helyi képviselő. Ezeket a szolgáltatásokat irodánk biztosítja az Ön számára. Emellett biztosítjuk még a cég dokumentumainak nemzetközi elfogadásához elengedhetettlen hitelesítést (Apostille). Az offshore cégekhez kapcsolódó szolgáltatásaink a cég teljes élettartama alatt elérhetőek.

Anguilla egy rendkívül rugalmas offshore politikáját folytat. Nem korlátozzák az offshore cégeket a tőkét, a részvénytulajdonosok vagy igazgatókat illetően. Nincs meghatározott minimum jegyzett tőke, ahogy nem korlátozzák a maximális törzstőkét sem, és emellett az éves díjak sem állnak kapcsolatban a jegyzett tőke nagyságával. A cégalapításhoz elegendő egy igazgató, aki egyben lehet a tulajdonos is, de nem kötelező. Ugyan a kibocsátott részvényeket névértékkel kell kiadni, névre szóló részvényekként, viszont megengedett a névleges tulajdonos vagy igazgató alkalmazása, amit szintén biztosítunk, ha szükséges.

Fontos kérdés még a diszkréció, ami Anguilla területén is meghatározó szerepet tölt be az offshore cégek alapításakor. Az international business company act nem teszi lehetővé az Anguilla-i offshore cégre vonatkozó adatok nyilvánossá tételét, csak olyan esetekben, ha bíróság rendeli el, és ebben az esetben is csak bűncselekmény esetén. Tehát a rendszer teljes diszkréciót ígér és biztosít.

Végül az offshore cégek alapításának költségei Anguilla-ban. Ebben az államban is van bejegyzési, illetve fenntartási költség. Az alapítási költség tartalmazza az első évre vonatkozó fenntartási költséget is. Ez alapján egy offshore cég alapításának költsége 1400 EUR, névleges szolgáltatás igénybevételével 1600 EUR. Ezért az összegért az Anguilla területén jegyzett cégek ingyenes szolgáltatásokat is kapnak, úgy, mint ingyenes bankszámla ügyintézés St. Vincent-szigeteken, illetve ajándék Domain bejegyzés anonym módon.

Свяжитесь с нами

Звоните мне с уверенностью!